به مناسبت شهادت آیت الله مفتح جلسه مناظره ای میان دانشجویان دانشگاه پیام نور وطلاب مدرسه علمیه الزهرا (س) چادگان با حضور اساتید،طلبه ودانشجو برگزار گردید.
در ابتدا این جلسه خانم نوروزی از اساتید طلبه با اشاره به علت نامگذاری روز وحدت حوزه ودانشگاه گفت:اکنون باید ببینیم که آیا این وحدت محقق شده یا نه؟ودر وداقع چه نیازی به این وحدت است؟
وی همچنین تصریح کرد :روز 27آذر 1358 آیت الله دکتر مفتح هنگام ورود به دانشگاه الهیات توسط گروهک فرقان هدف گلوله قرار گرفت وبه شهادت رسید و به مناسبت فعالیت و مجاهدت این شهید بزرگوار در راه تحقق وحدت میان حوزه ودانشگاه سالروز شهادت ایشان به نام روز وحدت حوزه ودانشگاه ثبت شد.
در ادامه این جلسه یکی از اساتید دانشگاه گفت:تعریف کلی وحدت حوزه ودانشگاه به طور دقیقی مشخص نیست،برخی منظور از این وحدت را وحدت سیاسی می دانند.
برخی معتقدند اصلا بین حوزه ودانشگاه نمی تواند وحدت برقرار باشد.چرا که دانشگاه محلی برای مد گرایی ودانشگلاه محلی برای سنت گرایی است.
همچنین در ادامه دو طرف به چگونگی محقق کردن وحدت هرچه بیشتر حوزه و دانشگاه پرداختند .هر یک نظراتی را ارائه دادند از جمله اینکه در دانشگاه پیام نور چون ارتباط استاد ودانشجو مستمر نیست،تأثیر گذاری استاد بر دانشجو کمتر است،لذا کمتر می تواند دانشجو را به سمت مذهب سوق دهد البته تبادل اساتید حوزه ودانشگاه می تواند تأثیر به سزایی در برقراری ارتباط بین حوزه ودانشگاه داشته باشد وهمچنین پژوهش و مقالات مشترک بین طلاب و دانشجویان در نزدیک شدن افکار این دو قشر نقش مهمی دارد،همچنین اردو های فرهنگی ،تفریحی بین طلاب ودانشجویان در تحقق این وحدت نقش دارد.
در انتها جمع بندی نظرات خانم نوروزی،طلاب ودانسشجویان بدین صورت بیان شد که:
دشمن هنگامی که وحدت حوزه ودانشجو را با هم ببیند در صدد جدا کردن این دو قشر از یکدیگر است،به همین منظور از داخل حوزه ودانشگاه شروع می کند.لذا باید کنار هم بودن وتعامل را با ادامه ی جلسات مشترک حوزه ودانشگاه یا حتی از طریق فضای مجازی ادامه دهیم.
همچنین اتخاذ روش مشترک آمو زشی وپژوهشی یکی از موثرترین راه های ایجاد نزدیکی بین این دو نهاد است.
سعی کنیم وحدت هماهنگی میان حوزه ودانشگاه را که در واقع بین تمام اقشار باید وجود داشته باشد،به وحدت حداکثری برسانیم.یعنی این دو نهاد در یک سیستم هماهنگ بتوانند به تولید علم در عرصه های مختلف بپردازند.
همچنین راهکارهایی نیز برای وحدت حوزه ودانشگاه ارائه گردید که عبارتند از :
وحدت در روش تحقیق اعم از نقلی وعقلی،تقابل بین دانشجو وطلبه با یکدیگر ،اردوهای تفریحی ،تحقیق میدانی بین دانشجو وطلاب ،استفاده طلاب و دانشجویان از نو آوری وپیشرفت های یکدیگر

 

موضوعات: هفته کتاب  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...